marți, 19 iunie 2012



Revelaţii divine AcasaToate limbile
UnitateViziunea unitatea deviziune Timpului Sfârşitului de o fetiţă din India, numit Unitatea.
(partea a Renaşterii Shillong)
PDF ] [ DOC ] [ MP3 ]  mp4      

(Ziua în care am avut o viziune a lui Isus a fost pe duminică tineret, 9 martie, 2006.)

Extaz
Isus mi-a aratat de trei lucruri;
1. Răpirea a Sfinţilor.
2. Regula a fiarei.
3. Judecăţile lui Dumnezeu.
Dat afară din RaiAm văzut toţi sfinţii care au făcut voia lui Isus au fost luate până în răpirea, în cazul în care Isus a apărut la jumătatea distanţei în ceruri. El a luat pe toţi cei care au facut voia Lui, împreună cu cei credincioşi, care erau în morminte.
După răpire, am văzut îngerii lupta împotriva unui dragon care este 666. El a fost învins, şi nu era loc pentru el în cer, aşa că a căzut la pământ. Dragon a spus că el va stăpâni peste pământ pentru un număr de ani.
El a plecat şi apoi a venit o altă fiară, care avea 10 capete si 7 coarne. El ** purtat coroane pe cap, care au avut nume de hulă scrise pe.
Arăta ca o fiinţă umană, dar foarte, foarte frica. Am văzut că în timpul domniei sale, chiar şi de orez a avut mărcii sale pecetluit pe el. Chiar şi banii au semnul lui pecetluit pe el. Oamenii care au crezut în el a mărcii sale sigilate pe ele, care a fost 666.Mark a FiareiLa acel moment, cei care au crezut în Isus, au fost grav persecutaţi. Carnea lor a fost tăiat în timp ce ei erau în viaţă, ochii lor au fost scosi. Gâtul lor au fost fantă şi care au fost prajit in containere uriaşe.
Când Isus vine din nou la pământ El a înălţat dreapta jos pe suprafaţa Pământului. Când balaurul, care a fost 666, a văzut slava lui Isus, balaurul nu putea suporta şi au fugit. Când Isus a venit din nou, cei care erau morţi, cei care au fost lăsaţi în urmă în timpul răpirii trezit de la mormintele lor.
Îngerii sunat trâmbiţe lor şi toate morţi a crescut de la mormintele lor pentru a merge pentru a doua zi de judecata lui Dumnezeu.
Christian e persecutat
Atunci Isus a pus caprele la stânga şi oile la dreapta. Aceste capre au fost cei care nu fac voia Lui şi cei care au avut semnul fiarei 666 .
Cei care au fost pe dreapta au fost mieii. Ei aveau semnul crucii şi ei sunt cei care au făcut voia lui Isus.
Dumnezeu a judecat apoi fiecare persoană, oile şi caprele . Şi fiecare şi fiecare a fost judecat în faţa lui Dumnezeu şi păcatele lor au fost vizualizate pe un ecran TV.
Loviturile angel tubulareDumnezeu a întrebat, " Când o persoană martor pentru a vă despre Isus Hristos, ai crede şi să se pocăiască sau nu? "Daca ei au răspuns" NU ", atunci ei au fost condamnaţi la iad. Am văzut că cei care au fost aruncaţi în iad, a căzut într-o groapă fără fund. Ei au căzut în groapă şi în cazul în care a aruncat cu privire fără a ajunge oriunde. Nu a fost un foc fierbinte furios. Ei au strigat şi au ţipat cerşit pe Dumnezeu pentru mila.
Am văzut, de asemenea, un loc plin de viermi, şerpi de mare şi de focul iadului. Am văzut oameni acolo. Viermi ar merge într-o nară şi în altă parte. Am văzut un centipedes mari lipit de obraz de un singur om. Am văzut un şarpe se răsuci în jurul corpului şi centipedes crawling peste organele oamenilor.
Pocăinţa este doar pe Pamant, nu şi în viaţa de apoi
Isus seperates ovine şi caprine
Isus a spus că acum este timpul pentru tine să se pocăiască. În această renaştere vei fi salvat. Isus ne-a dat această renaştere pentru că El ne iubeşte.

arde în iad


Isus se joacă cu copiii.
** Fiara menţionată în Apocalipsa a avut 7 şefi şi 10 coarne (nu 10 capete si 7 coarne). 

Niciun comentariu: