marți, 19 iunie 2012


Reîntoarcerea lui Hristos, calare pe noriViziuni de răpire, Necazul cel Mare, Oraşul Sfânt, şi Tronurile de Dumnezeu şiSatana mărturia de o fată de vârstă de 8 ani care a întâlnit pe Isus Hristos.   
Janet Balderas Canela, 
Puerto Rico ),

iniţial traduse din limba spaniolă audio, ilustraţii au fost adăugate şi nu fac parte din mărturia originale.Această mărturie a fost verificat şi confirmat de către un profet independent şi de încredere. 
PDF ] [ DOC ] [ MP3 ] 12MB     CD-Melodii ] ZIP, 20MB
Engleză
spaniolă audio 
portugheză ,  Indoneziană
Arabă ,   Germană Chineză simplificată ,  tradiţională CEHĂ DOCjaponez DOC Bahasa Malaysiacoreeană DOC olandeză , suedeză tagalog ,  maghiarăfranceză DOC ,   finlandeză DOCvietnamez DOC mai mulţi traducători nevoie!  

  
 
    

    
Inscripţionarea CD-ul propriuDragi fraţi, poate Domnul să binecuvânteze pe voi toţi în această oră. Să citim din Biblie, în 2 Corinteni 12:1-4 , Cuvântul Sfânt al lui Dumnezeu. În numele Tatălui, Fiul, şi Duhul Sfânt "Trebuie să mă duc pe laudă. Deşi nu este nimic de câştigat, voi merge pe viziuni şi revelaţii de la Domnul, ştiu. un om in Hristos, care paisprezece ani în urmă a fost prins până la al treilea cer Fie că a fost în organism sau în afara corpului nu stiu, Dumnezeu stie.. Şi eu ştiu că acest om, dacă în corp sau în afară de trup nu ştiu, dar Dumnezeu ştie-a fost prins până la paradis El a auzit lucruri inexprimabile,. lucruri pe care omul nu este permis sa spuna. "
I se va referi la o experienţă pe care am avut-o cu Domnul, pe 5 septembrie, 1999. Am fost în biserică şi puterea lui Dumnezeu a fost de umplere acolo vieţile noastre. Am căzut la podea şi am simţit prezenţa Domnului în mine. Am simţit că Domnul de-a face cu mine, şi a început să-mi arate viziuni.
Într-o viziune, am văzut două drumuri, unul era foarte mare, cu mulţi oameni de mers pe jos pe ea, dar acestea au fost de mers pe jos spre distrugerea lor. Alt drum a fost foarte ingusta, am văzut acolo au fost mulţi oameni de mers pe jos acest drum, lauda şi onoarea de a da Domnul.
BalaurApoi Domnul mi-a arătat o altă viziune în cazul în care un înger a fost lupta cu un dragon. Balaurul aruncat foc şi demoni pe acest Pamant.
CeasDupă aceea am văzut o altă viziune a unui ceas foarte luminos stralucitoare. A fost făcut din aur. De timp a fost demonstrat prinz. Dar am văzut o mână face ceasul merge inapoi la ora unsprezece. Domnul mi-a spus, "Iată, robul Meu, eu iau înapoi de timp, deoarece oamenii mei nu sunt pregătite aşa cum vreau să fie, eu am luat timpul înapoi, pentru că oamenii mei nu mă laudă ca vreau, că este de ce, pentru că din mila mea mare am da o ultimă şansă, astfel încât toată lumea care vine la picioarele mele vor primi viaţă veşnică "
Apoi Domnul mi-a arătat o altă viziune, în timp ce eu încă întins pe podea. Am văzut un om călare pe un cal spre mine. El a extins mâinile Lui, şi s-au apropiat de locul unde am fost de stabilire pe podea. Apoi am simtit Domnul mă ia în braţele Sale. M-am simţit Ia-l duhul meu din corpul meu şi în braţele lui. Apoi am început să merg, am mers în sus şi sa oprit într-un loc nu prea mare sau mic. El mi-a zis, "Uită-te robul Meu, v-am spus că am fost de gând să vă aduc cu mine, şi că este ceea ce fac acum, pentru că ceea ce am spus cu gura mea am îndeplinit. Ceea ce spun, fac. Această este motivul pentru care v-am adus aici, robul Meu Dar mai întâi să-ţi arăt rănile mele, aşa că va lua în considerare şi să nu uităm niciodată ceea ce am făcut pentru voi toţi. ".
Ajungem la Tronul lui Dumnezeu şi Domnul mi-a aratat locul unde unghiile au fost puse şi în cazul în care partea Lui a fost străpunsă. De asemenea, el mi-a arătat modul în care El a fost biciuit. Am văzut toate mărcile şi dungi le-a luat pentru noi toţi. El a spus, "Uită-te robul Meu, multi dintre voi nu ia în considerare tot ce am făcut pentru tine, multi dintre voi uita că am murit pentru tine pe cruce Calvar, şi mă simt durere robul Meu. Eu simt durere când poporul Meu lepăda de Mine, cum ar fi deschiderea rana din nou, si ma doare, este ca acestea sunt Me crucificat din nou pe cruce "..  Am văzut cum Domnul a fost plâns, pentru că El simte durere, atunci când L-am lăsa în jos. 

-Cer-
Cer, Oraşul lui Dumnezeu, Noul Ierusalim, de la http://www.revelationillustrated.comEl a spus, "Robul îţi voi arăta multe lucruri, eu vă va arăta străzile de aur şi de mare de cristal, astfel încât să puteţi merge şi spune oamenilor Mei grandeurs pe care le am pentru ei. " 
Am ajuns în curând la un loc cu străzi frumoase, atât de frumoase. Nu am văzut sau atins astfel de lucruri de pe Pamant. Străzile au fost stralucitoare! Domnul a spus, "robul Meu, atingeţi acest strada de aur, pentru că tu şi oamenii mei vor trăi aici, pentru că aici oamenii mei vor merge foarte curand."   Am văzut reflecţie a Domnului şi pe mine de echitatie împreună. 
După ce că am ajuns la mare de cristal, a fost atât de frumos. În timp ce am fost de echitatie cu Domnul, prin care Marea preţios El mi-a spus,"robul Meu, toate acestea nu este a mea, toate acestea sunt pentru oameni mea, toate pe care le poate atinge l-am pregatit cu dragoste atât de mult pentru poporul Meu.".    Apoi El a spus, "Slujitor vin aici, pentru că am vă va arăta alte lucruri."
Apoi am ajuns într-un loc frumos unde am putut vedea slava lui Dumnezeu, si sa se ​​simta puterea Lui. A fost un mare loc frumos. Am văzut mai multe mese, aşa că am întrebat pe Domnul, "Doamne, ce sunt toate aceste mese sunt pentru?"   El a spus, "Slujitorul, amintiţi-vă de nunta Mielului, amintiţi-vă că pe aceste tabele se va celebra nunta Mielului."   Am văzut nenumăraţi de mese, si nu am putut vedea la sfârşitul ei. Nu erau îngeri la fiecare masă, aşa că am întrebat pe Domnul, "Doamne, de ce există un înger la fiecare masă şi la fiecare scaun?"   Domnul a zis, "robul Meu, aceşti îngeri sunt decorarea tabele, acesti ingeri se pregătesc fiecare masă pentru că Mă pregătesc deja totul. "
Dragi fraţi, aceste tabele au fost atât de strălucitoare, toate acestea au fost făcute din aur. Tabelele au fost foarte frumos decorate. Am văzut modul în care fiecare înger a fost punerea pe furculita, cutit, lingura, pahare, vesela, toate realizate din aur, atât de frumos. Domnul mi-a spus, "Slujitor, spune poporul Meu să se pregătească pentru că foarte curând le voi lua cu Mine, astfel încât să pot veni aici, şi bucuraţi-vă cu mine la nunta Mielului." 
A fost atat de frumos, prezenţa Domnului ar putea fi simţit acolo, slava şi măreţia cum! Domnul a spus, "Slujitor, vin aici, pentru că eu voi arăta alte lucruri."   Vom ajunge la un loc cu multe usi frumoase, usi atât de multe frumoase. I-am spus, "Doamne, ce este în spatele acestor uşi?"   El a spus, "În spatele acestor uşi sunt ucenicii Mei, în spatele acestor uşi sunt apostolii mei, în spatele acestor uşi sunt toţi cei care au mers o dată pe Pământ lauda şi preamărirea Numele Meu."

-Mary-
închine maryAm început să merg din nou şi ajunge la o uşă care era pe jumătate deschisă, şi Domnul a spus, "Slujitor vin aici, vin aici, pentru că în spatele acestei uşi este Maria. Mai aproape de ea şi auzi ce se spune, astfel încât să puteţi merge şi spune oamenii mei, astfel încât să puteţi spune oamenilor cum Maria este suferinţă ".   M-am apropiat şi am văzut o doamnă tânără, astfel de o doamnă tânără frumoasă, atât de frumos, faţa ei era atât de drăguţă. Ea a fost în căutarea printr-o fereastră foarte mică. Ea a fost în genunchi în jos şi căutaţi la faţa Pământului, plângând cu durere imensă. 
Ea a spus, "De ce mă închină de ce,? în cazul în care nu am nici o putere! De ce mă închinăm? eu nu fac nimic! Nu mă închina! Nu pleca înainte de a mă! Pentru că nu te poate salva! doar una care poate salva, singurul care te poate răscumpăra este Isus, care a murit pentru întreaga omenire Multi oameni spun că am putere, care pot face minuni, dar asta este o minciuna! eu nu fac nimic! Atotputernic! Dumnezeu a fost mulţumit de mine şi a folosit pântecele meu, aşa că Isus ar putea fi născut şi a salva toată lumea, dar nu am nici o putere nu pot face nimic!. Nu pleca înainte de mine! Nu mă închina! Pentru eu nu sunt vrednic de cult. singurul care este demn, singurul pe care îl ador şi plecăm înainte de Isus este El este singurul care vindecă şi salvează! "
Am putut vedea modul în care tânăra a fost în durere extraordinara, plina de suferinta si plansul. Ea a spus, "Nu, nu! Nu mă închina de ce nu te pleci în faţa mea? eu nu fac nimic!" Tu vezi draga fraţi, a fost un lucru extraordinar să te uiţi la această doamnă tânără, cum a fost plâns cu astfel de durere şi tristeţe.

-Robe şi coroane,
Domnul mi-a spus, "Robul vin aici, pentru că voi continua arată lucruri."   Vom ajunge într-un loc foarte frumos unde am putea simţi slava lui Dumnezeu. Am văzut linii şi linii de haine albe, atât de alb şi frumos! Le-am atins şi Domnul a zis, "Slujitor, atingeţi aceste haine, pentru că aceste haine sunt pentru voi toţi." 
Am văzut mai multe linii de haine şi a atins amenzii. A fost atât de strălucitor şi alb, ca nimic nu m-am atins pe Pamant. Domnul a spus, "Slujitor, aceste haine sunt pentru voi toţi."   Au fost lacrimi de funcţionare pe obraji Domnului. Domnul a spus, "Slujitor, multe din aceste haine albe vor rămâne aici, aşteptând ca cineva să le ia Multe dintre aceste veşminte vor rămâne aici, de aşteptare pentru un corp.".   "De ce Doamne?" am întrebat.  "Pentru ca multi nu fac închine mine ca vreau, mulţi dintre ei nu plătesc nici o atenţie la toate lucrurile pe care le face pentru voi toţi. Slujitor, multe din aceste haine albe vor rămâne aici, de aşteptare pentru un organism, pentru că în Împărăţia Mea nu am primit nimic murdar. în Împărăţia Mea permite doar lucrurile sfinte, pentru că este scris în Cuvântul Meu, să fie sfântă, pentru că eu sunt sfânt. " 1 Petru 1:16 )
M-am uitat şi am văzut multe haine, fiecare a avut un nume scris în aur. I-am atins de hainele care au fost mai mici şi de dimensiuni diferite, şi am spus, "Doamne, aceste cele mici, care sunt de gând să le poarte?"   Domnul a răspuns, "Slujitor, amintiţi-vă copiii mei mici, amintiţi-vă că am pentru toată lumea, Eu nu sunt un părtinitor, aceste haine sunt mici pentru copiii mei care preamăreau Numele Meu, sunt pentru copiii mei care doresc să meargă la casa mea şi să slăvească Numele Meu, de aceea am pregătit lucruri mari pentru ei am pentru. toata lumea care arata pentru mine, am pentru toţi cei care vin la picioarele mele, eu le dau viaţa veşnică. "
coroaneAm început să merg din nou şi de curând a ajuns la un loc imens, cu multe coroane. Nu s-au coroane de lux, coroane stralucitoare, asa ca am spus, "Oh, Doamne! Aceste coroane, ele sunt atât de frumoase, care sunt aceste coroane pentru?."    Domnul a spus, "Slujitor, aceste coroane vi se ating, sunt pentru cei care lauda mea nume, pentru cei care glorifica adevărat Numele meu cum vreau. "
Domnul mi-a arătat de alte coroane, dar am observat că acestea au fost doar un cadru. Atunci Domnul a zis, "Uite slujitor în această direcţie."  Şi am început să văd alte coroane, dar aceste coroane au fost făcute de spini, asa ca am spus, "Doamne, nu lasa o coroană de spini sau de un cadru simplu pentru a fi mă! "   Domnul mi-a spus, "Slujitor, în acest loc, există trei tipuri de coroane: coroane de lux si stralucitoare pe care le puteţi vedea şi atinge sunt pentru cei care lauda Numele Meu cu adevărat, pentru toţi cei care cu adevărat şi cu toată inimile glorifica şi lăudăm Numele meu Ei sunt pentru cei care lucrează în via mea,. pentru cei care se bucură să fie în casa mea, pentru cei care vrea să facă un efort şi să ia dureri de a fi placuta pentru Cuvântul Meu. Coroanele, care sunt doar un cadru, pe care o puteţi vedea şi atinge sunt pentru cei care sunt doar joaca cu cuvântul meu, acesta este pentru cei care nu le place coroana de spinisă fie în casa mea, este pentru cei care nu le place să rapid, nici să persevereze, nici glorifica Numele Meu, sunt pentru cei care mă laudă doar cu buzele lor, dar nu cu inima lor, ca vreau. ce robul meu? Pentru că nimeni nu mă poate înşela, nu există nici un loc pentru a ascunde de mine, slujitorul,. aceste coroane din spini pe care le poate atinge si vedea, sunt pentru cei care fac haz de Cuvântul Meu, ele sunt pentru cei care critica Cuvântul Meu, ele sunt pentru toţi cei care mă bate la inimile lor, dar ei nu vor să accepte Cuvântul Meu, pentru toate cei care critica Cuvântul Meu. " 

-Vision a răpirii-
Jesus_in_the_CloudsDupă aceea Domnul a spus, "Robul Eu vă va arăta răpire, eu vă va arăta cât de venirea mea va fi."   Aşa că am spus "Doamne, am văzut deja multe lucruri, de ce ai de gând să-mi arate mai mult?"   Atunci ajungem la Tronul lui Dumnezeu, şi am văzut mii şi mii de îngeri s-au adunat împreună acolo.Apoi am început să meargă în jos, şi Domnul şi m-am oprit într-un nor foarte frumos alb. Domnul a dat ordine de îngeri să vină şi să primească biserică, şi Domnul mi-a spus, Slujitor urmăriţi cu atenţie, pentru că acesta este modul în care aceasta va fi atunci când am venit înapoi, acest lucru va fi venirea mea. "
ExtazAm văzut oameni a crescut de la cele patru colţuri ale Pământului, lauda Numele Domnului. Toate aceste persoane au fost capacul cu puterea lui Dumnezeu. Ei au fost îmbrăcaţi în haine albe se ridica şi până. Ei au început să cânte un cântec foarte frumos, "Sfânt, Sfânt, Sfânt sunt Tine Doamne Îţi mulţumim Tată pentru tine ne-ai crescut! Multumesc, Doamne,! pentru tine ne-ai crescut! " 
Am văzut multe persoane diferite, inalte, scurte, închis, alb. Toate persoanele, şi toate aceste îngeri a fost până la nor în cazul în care Domnul şi-am fost. Toţi oamenii şi îngerii erau pline de mulţumire Domnului, şi am spus cu toţii, "Sfânt Sfânt! Sfânt sunt tine oh, Doamne!"  A fost un lucru extraordinar, am văzut atât de mulţi oameni pe care am crezut că le-am cunoscut. Acestea toate au fost capacul cu slava lui Dumnezeu. 

-Vision DE NECAZ-
După ce că am ajuns la Tronul lui Dumnezeu, şi Domnul a spus, Slujitor, vin aici. "   Am iesit din sala tronului şi a ajuns la un loc, cu o fereastră foarte mică. Domnul a spus, "Slujitor, uite acum în jos. "   Am văzut pustiirii teribil, dezolare astfel de extraordinar, intregul Pamant a fost pustiu şi plin de durere. Domnul a spus, "slujitor Uite, aceasta este ceea ce va fi după ce am luat pe poporul Meu de pe Pamant, acest lucru va fi, după venirea mea, acest lucru va fi atunci când biserica mea este aici cu mine."    Am văzut astfel de pustiire extraordinar. 
Am văzut oameni care au fost prilejuite un moment dat, dar apoi, am văzut un tată în căutarea pentru fiul său, o mamă în căutarea pentru fiicele ei, dar nu le-ar putea găsi, pentru că Atotputernicul Dumnezeu le-a luat. Rudele au fost cautati de alte rude, dar nu le-ar putea găsi. Oamenii au fost căutaţi pentru vecinii lor, dar nu a putut să găsească, pentru că Domnul le-a luat cu El.
Groaznic ce se întâmplă peste tot pământul ceva. Am văzut un pastor care rulează la un loc la altul, şi am întrebat pe Domnul, "Doamne, de ce nu că omul a rula la un loc la altul?"   Domnul a răspuns, Slujitor, acest om a fost un pastor, ci pentru că el a crezut că Am fost de gând să întârzie, el a fost lasat in urma. El nu cred că am fost de gând să vină acum, el a crezut că a fost de gând să ia o lungă perioadă de timp înainte de a mi-ar veni înapoi, şi de aceea el a fost lăsat în urmă. "  Pastorul a fost difuzate peste tot, zicând:"Doamne, de ce am fost lăsat în urmă Dacă eu sunt un pastor,? daca am avea o poziţie în biserică, şi biserica este plecat, am lăsat în urmă? De ce am fost lăsat în urmă? "  Domnul a spus, "Slujitor, eu nu pot face nimic acum, el a crezut că venirea mea a fost de gând să întârzie, ei bine, el a fost lasat in urma."
Am văzut modul în care omul a fost persecutat. El a spus, "Singurul lucru pe care vreau să fie luate cu Hristos! Singurul lucru pe care vreau este să fie cu Domnul, pentru că nu vreau să fiu aici şi să sufere în necazul cel mare!" El a ţinut rulează la un loc la locul şi întrebându-se, "de ce am fost lăsat în urmă? Ia-mă cu tine Doamne! Nu vreau să fiu aici şi să sufere!" Domnul a zis,     "Slujitor, nu este nimic ce pot face acum, pentru o lungă perioadă de timp am vorbit cu el şi ia spus că am fost de gând să vină foarte repede, dar el nu ma crede, bine, acum el este lăsat în urmă. "
După RăpireaAm vazut multe alte persoane care rulează peste tot. Atât de mulţi oameni au fost difuzate, disperată încercarea de a găsi pacea, dar nu au putut găsi. Ei strigau, "Vrem Cuvântul vieţii ne este sete de Cuvântul lui Dumnezeu!" Dar era deja prea târziu, pentru că Domnul a luat biserica cu El.
Am vazut atat de multe fete tinere şi băieţi de funcţionare, prin tufişuri, care trece prin munti încearcă să găsească pacea. Ei au vrut pace, dar nu au putut găsi. Domnul mi-a spus de ce, "Robul am luat deja Biserica Mea, şi acum Satana este cel în control."   Satana a fost deja conduce pe Pământ şi nu a fost chinul peste tot pământul! Oamenii au fost difuzate de la loc la loc. Oamenii au vrut să mănânce între ele în viaţă, şi trageţi de păr reciproc. Ei au acuzat reciproc şi a rănit reciproc, pentru că au vrut să găsească pacea, dar nu au putut găsi! Acesta nu a fost posibil, deoarece Domnul a luat deja biserica Sa. 
Astfel de un timp teribil de pe Pamant, am văzut astfel de lucruri îngrozitoare. Atât de mulţi oameni au fost doare fiecare parte, spunând, e vrei iubire Vrem pace! "   Dar era prea târziu! Domnul mi-a spus, "Uită-te robul Meu, am vorbit cu ei, îmi petrec timpul bate la inimile acestor oameni, dar ei nu au vrut să mă caute Ei bine, acum ele sunt lăsate în urmă,. şi nu este nimic ce pot face pentru ei acum.  de ce, pentru că am luat deja biserica mea cu mine în timp ce toţi My oamenii sunt cu Mine în rai se bucură de căsătorie a Mielului, toţi aceşti oameni de aici vor suferi o mare durere,. şi acolo va fi plânsul şi scrâşnirea dinţi. Pentru ei nu au vrut să asculte Cuvântul Meu, au preferat să facă distracţie şi de critica Cuvântul Meu. "

-Cartea Vieţii,
Cartea VieţiiDupă aceea Domnul arată-mi o carte mare, frumos. A fost foarte stralucitor si a facut din aur. I-am spus, "Doamne, acea carte mare, ceea ce este pentru?"   El mi-a spus, "Robul în această carte sunt numele celor care mă laudă, şi numele celor care s-au pocăit şi au căutat modalităţi mele. Pentru acest este cartea vieţii în această carte sunt scrise tuturor celor care aduna impreuna pentru a lăudăm şi o mărim Numele meu. ".   Cartea a fost atât de mare, şi a avut scrisori scrise în aur. El a spus, "Uită-te robul Meu, multe dintre aceste nume nu am sters din cauza mila mea, pentru că mulţi s-au întorc spatele lor, pe mine Mulţi s-au întoarcă spatele lor pe mine,. dar mila mea este atât de mare că nu au şterse ele, încă, pentru că nu vreau ca cineva piară, ci ca toată lumea să aibă viaţa veşnică. "  Am început să atingă cartea, şi am văzut cât de atât de multe nume au fost scrise în ea. 

-HELL-
După aceea Domnul mi-a spus, "Slujitor, eu vă va arăta iad."  Aşa că am spus, "Doamne, nu, nu voi putea să-l suporte, cu toate că Tu mi-au arătat deja, am avut suficient . " Şi Domnul mi-a spus, "slujitorul să-ţi arăt iad, aşa că va merge şi spune Biserica şi oamenii că există un cer, dar există, de asemenea, un iad."   Am început să meargă în jos şi de jos. Am fost încă departe de iad, când am început să aud strigătele şi gemetele mare. I-am spus, "Doamne, ia-mă de aici, pentru că nu va fi capabil să se confrunte cu acest lucru!"   Domnul a răspuns, "Uită-te robul Meu, nu va fie frica, deoarece eu sunt cu tine."   Am mers în jos, prin unele tuneluri. Nu a fost un mare întuneric, în acel loc, un întuneric cum nu am simţit niciodată pe Pământ.
femeie în iadNe-am plimbat prin nişte pereţi şi am auzit atât de multe suflete să strige, strigă de durere şi suferinţă. Domnul a spus, "Servitorul să mergem înainte."  Am ajuns la un loc în care o persoană a fost striga. L-am întrebat pe Domnul, "Doamne, de ce am oprit aici?"   El a răspuns, "Uită-te slujitor, uita foarte atent la această persoană, pentru că această persoană era o rudă a ta de pe Pamant."   Şi i-am spus , "Doamne, cine este? Eu nu pot recunoaşte această persoană ".   Domnul a spus, Această persoană a fost bunica ta în timp ce de pe Pamant, ea a fost rudă, dar ea a fost foarte necredincioasă, de aceea ea este aici, acum. " 
Ea a spus, "Te rog da-mi apa, ia-mă de aici, pentru că eu nu pot suporta această durere mai, mi-e sete."    Dar nu am putut face nimic, singurul lucru pe care am făcut a fost strigătul. I-am spus, "Doamne, pentru mila Ta infinită şi bunătatea ta infinită, o scoate de aici! De ce este ea aici, în cazul în care părinţii mei mi-a spus ea a fost în cer?" 
Domnul a spus, "Slujitor, preotul a spus părinţilor tăi că ea a plecat la cer, dar asta a fost o minciună. Aceasta a fost o minciună, pentru că ea a folosit pentru a pleca înainte de imagini, ea adora imagini, si arata modul în care aceste imagini nu a putut salva ei. De multe ori am bătut pe inima ei, asa ca ar deschide, şi aş veni în interiorul, dar în schimb ea a decis să facă distractiv de cuvânt. Ea a decis că era mai bine să urmeze lume decât onora Numele Meu, şi că este de ce ea este aici. Ea nu a vrut să accepte Cuvântul Meu, nu a vrut să se pocăiască, iar preotul le-a spus că ea a zburat la ceruri şi că ea era deja în vile cereşti, dar că a fost o minciună. Uită-te robul Meu , în cazul în care ea este. "   Ea a fost plâns cu astfel de agonie. Ea a spus, "Dă-mi apă Ia-mă de aici!"   Domnul a zis, "Slujitor, eu nu pot face nimic acum, acest suflet nu face parte din mine."   Ne-am intors si a plecat. Ea a strigat la mine, "Nu! Nu mă lăsa aici, Dă-mi apă! Ia-mă de aici!"    El nu putea face nimic.
Am continuat să se uite la atât de mulţi oameni. Sufletele a încercat să apuca hainele Domnului, spunând, "ia-ne de aici!"   Dar Domnul le-a spus, "Ia în afară de Mine, pentru că nu fac parte din mine, vă aparţine lui Satana şi demonii săi."   Este a fost un astfel de loc teribil, cu suflete atât de multe, atât de mulţi oameni.

-Lui Satan tron-
Am continuat de echitatie si a ajuns într-un loc foarte teribil, şi Domnul a spus, "slujitor Uite, eu vă va arăta scaunul de domnie al lui Satan."   I-am spus, "Nu Doamne nu vreau să vezi că scaunul de domnie!"   El a a răspuns, Robul nu vă fie frică, pentru că eu sunt cu tine. "   Apoi, vom ajunge la un loc înfricoşător teribil, am văzut un scaun mare, cu enorme pe Satana. El a avut unghiile mari, şi el a râs şi a râs, el nu a putut opri din râs. Am văzut, de asemenea, demoni peste tot. Am văzut demoni de dimensiuni diferite, am văzut principate, am văzut cetăţi, şi demoni mulţi diferite. Am văzut cum Satana a dat ordin să demonii, ordinele de a merge până la Pământ şi provoca tot felul de lucruri rele. 
Am văzut cum acei demoni au crescut şi au provocat accidente, măceluri, certuri, divorţuri şi tot felul de lucruri rele. Apoi, ei vor veni în jos şi au raportat la el tot ceea ce au făcut. Şi Satana ar fi râs şi a râs. Satana a dat premii de demoni, şi demonii au început să-l sărbătorim, şi laudă-l şi să cânte pentru el. 
iadAm văzut cum Satana a avut atât de multe planuri pentru a distruge planurile de creştini, mari pentru a distruge slujitorii lui Dumnezeu. Am văzut biserici uriaşe şi congregaţii care erau pline de modernism. Domnul a spus, "Uită-te slujitor, aceste biserici sunt posedat de Satana, iar ei nu vor putea să meargă cu mine."  
Domnul mi-a arătat cum demonii au provocat uciderea atât de multe, şi toate aceste suflete ar ajunge atunci în această condamnare, un loc oribil. Am văzut un cuptor, şi Domnul a spus, "slujitor Uite, aceasta este lacul de foc, iar acest lucru este iadul." 
De fiecare dată când demonii provocat măceluri, toate sufletele a căzut în acest loc. Focul le-ar consuma şi le-ar topi. Sufletele a strigat, cu durere şi de groază, şi demonii vor veni din nou la scaunul de domnie al lui Satan şi îi spun ceea ce au făcut. Satana ar râde doar şi râdă şi să dea premii pentru demoni. Demonii vor cânta şi apoi sari pentru el, şi de a face tot felul de lucruri să-l sărbătorim. Satana a râs cu bucurie şi mândrie, din cauza tuturor sufletelor care s-au ajung în iad. Ei au păstrat intră al doilea după două, şi Satan a fost atât de mândru de faptul că el ar putea opri din râs.
Am simţit, de asemenea, multe sentimente demonice, în acel loc, atât de multe cetăţi. I-am spus, "Doamne, vă rugăm să luaţi-mă de aici, eu nu pot sta mai."   Demonii-ar băga şi chinuit sufletele acolo. Sufletele-ar striga "Lasă-ne în pace! Lasă-ne în pace, nu vrem mai mult chin, vrem pace!",   şi demonii vor râde.

-Oraşul Sfânt,
După aceea am plecat şi Domnul a zis, "Uite, robul am vă va arăta Oraşul Sfânt, astfel încât să puteţi merge şi spune oamenilor Mei grandeurs pe care o am pentru ei. "   Am mers în sus şi să ajungă la un loc frumos, în cazul în care nu există au fost frumoase, copaci pini atât de ridicate. Totul a fost atât de frumos acolo. Am putea simţi o astfel de pace sens.
În uşa de care oraşul a fost un curcubeu frumos. Au fost mulţi îngeri pe ambele părţi ale unui drum. Am trecut prin uşa şi Domnul a zis, "Slujitor, aceasta este Cetatea Sfântă."   Ne-am plimbat până când am ajuns la o grădină plină de trandafiri frumoase, ca nu am mai vazut pe Pamant.
CerFlori cereştiAm să merg din mana Domnului şi am alergat la grădină. Am imbratisat de flori, au fost atât de bine şi mirosul lor era atât de delicios. Am fost de gând să taie o floare, dar Domnul a spus, "Nici o slugă nu, nu poate lua nimic încă. Veţi fi în măsură să ia aceste flori numai atunci când oamenii mele vin aici, atunci când Biserica Mea ajunge la acest loc, atunci va fi capabil pentru a ţine de aceste flori. "  Şi i-am spus, "Doamne, am vrut să iau doar o floare de Pamant si a arăta că la toate bisericile".   Dar Domnul a spus, "Nu, servitor, pentru că oamenii mei nu sunt încă aici. "  Am văzut multe tipuri diferite de flori frumoase. 
Apoi am mers prin iarbă verde frumos. Domnul se aşeză pe iarbă, şi cu un zâmbet frumos El a spus, "Slujitor, toate acestea pentru ca te ating şi să vedeţi, am pregătit pentru poporul Meu." 
Apoi am mers la un loc cu un copac imens, care era plin de fructe. I-am spus, "Doamne, acest copac Ce înseamnă acest copac înseamnă Şi toate aceste fructe???"  Am fost, de asemenea, va scoate unul dintre fructele, dar Domnul mi-a spus din nou, "Nu, robul, nu poate lua aceste fructe încă , deoarece acest arbore este pomul vieţii, şi din acest copac poporul Meu se manca atunci cand vin aici. Între timp nu poate lua nimic până când oamenii mei au ajuns aici. "   arbore de fructe a avut astfel de frumoase.
Apoi, am continuat de echitatie, şi am văzut atât de multe frumoase fluturi şi animale. Domnul a spus, "servanti toate aceste lucruri sunt aici pentru poporul Meu Spune-i poporul Meu, că, foarte curând, ei vor fi aici, de echitatie în acest oraş sfânt.. "
Am continuat şi a ajuns la un alt loc frumos, cu mulţi copaci mari si pini. Domnul a spus, "Slujitor, toate acestea sunt pentru poporul Meu.   Slujitor, vin aici, pentru că eu voi arăta minuni. " 
Ajungem la un loc frumos, care a fost plină de îngeri. Un înger a fost imens, si a avut o mare trompeta la gură. I-am spus, "Doamne, ca înger, ce înseamnă asta? "Domnul a răspuns, "slujitor Uite, acest înger este în aşteptare pentru un semnal, acest înger este de aşteptare pentru o pentru ca am da, astfel încât el poate începe să sune din trâmbiţă, şi atunci când acest înger începe să joace ca trompeta, oamenii mei vor fi luate în sus, ridicat, şi transformat. Dar fi sigur de un lucru slujitor, această trâmbiţă va fi auzit doar de cei care se uita Deci, du-te şi spune poporului Meu pentru a viziona, de a spune poporul Meu nu dorm, pentru că! dacă se încadrează dormi, nu veţi auzi trompeta, spune pentru poporul Meu să se uita, pentru cei care dorm, nu voi putea să le ridice. "
Îngerul a fost atât de mare şi frumoasă, şi în spatele lui erau îngeri care au avut mult mai multe trompete mai mici. Aceste trompete au fost făcute din aur, şi au fost foarte stralucitor. Domnul a spus, "Slujitor, spune poporul Meu pentru a fi gata, pentru că eu sunt pe cale de a da pentru trompeta să sune." 
Tronul lui Dumnezeu, http://www.revelationillustrated.com
Am început pentru a merge din nou, şi Domnul a zis, "Uite slujitor, eu vă va arăta Tronul Tatălui Meu. nu l-am arătat la tine, dar eu vă va arăta acum, astfel încât să puteţi merge şi spune că poporul Meu meu Tatăl este reală, şi că eu sunt real ".   Noi toţi au început să meargă, Domnul, îngerii şi I. Când eram încă departe de tronul Tatălui, am simţit că nu am putut lua mai, nu am putut sta în faţa o astfel de putere şi glorie. Aşa cum ne-am apropiat şi mai aproape, am simtit ca am fost ca o pană, abia am putut merge. În cazul în care ingerii nu au fost mine de depozit, nu am putut continua mersul pe jos.
Am ajuns la scaunul de domnie al Tatălui, şi am putut simţi o asemenea putere extraordinara de la tron. Fulger puternic a venit de la tron, a fost atât de glorioasă şi de mare. O asemenea putere înconjurat Tronului, a fost strălucitoare şi a făcut din aur. Cineva a fost aşezat pe tron, dar nu am putut vedea faţa Lui, nu am putut sta puterea vine de la tron. Am putut vedea numai de la Tatăl Său talie în jos. Dar, de la talie în sus, nu am putut vedea că atunci am căzut la podea. Am căzut pentru că nu am putut suporta o astfel de putere şi glorie. 
Bătrânii de cult din http://www.revelationillustrated.com
După ce am văzut că 24 de bătrâni lauda şi preamărirea Numele Domnului. Am văzut, de asemenea, arhangheli uriaşe glorifica Numele Domnului. Cei 24 de bătrâni îngenuncheat spune "Sfânt, Sfânt, Sfânt sunt tine oh, Doamne! "   îngerii nu am saturat de laude şi să slăvească pe Domnul, şi bătrânii nu a oprit glorifica Numele Domnului. Foc imens venit din scaunul de domnie, şi erau atât de multe lucruri frumoase în care Tronului. 
ArhanghelulApoi am plecat şi a venit într-un loc unde era un înger mare. I-am spus, "Doamne, cine este acel inger? " Domnul a răspuns, "slujitor Uite, aceasta este îngerul Gabriel, si uita-te la acest înger altă parte, pentru aceasta este Michael."  Au fost atât de mare şi de frumos. Domnul a spus, "Slujitor, spune oamenilor mei că îngerul Gabriel şi Michael înger exista cu adevarat." 
Apoi Domnul a spus, "Slujitor, vin aici, pentru că eu vă va arăta biciul."   Vom ajunge la un alt loc unde am văzut pe Domnul să ia un bici, care a avut capete de arbori. El a lovit pe un scaun foarte mare, şi a zis, "Robul acest lucru este pentru cei neascultători, acest bici este pentru cei care nu doresc să asculte Cuvântul Meu. Din moment ce ei nu doresc să asculte Cuvântul Meu, bine, atunci voi bate le cu acest bici, pentru că voi pedepsi pe cei care iubesc. "   Am văzut cum Domnul a lovit cu biciul scaun, şi i-am spus, "Vă rugăm să Tati, nu ma lovit cu biciul!"   El a răspuns, "Ei bine, slujitor , apoi mă asculte, pentru că cei care nu mă ascultă eu disciplina ". Apocalipsa 3:19Cei care iubesc Eu mustru şi disciplina. Aşa să fie serios, şi pocăieşte-te.)
Atunci Domnul mi-a luat la un loc preţios, un loc extraordinar, unde am văzut mai multe coroane de aur. Dar aceste coroane au avut deja nume scrise pe ele, şi erau pline de perle!Domnul a spus, "slujitor Uite, această coroană aici este pentru robul Meu Yiye Avila, iar acest lucru o alta este de robul Meu Arturo Garcia."   Coroanele au fost preţioase! Pe de o coroana a fost scris "Aida Vadillo" , a avut un alt "Miguel Duran" , şi un altul a avut "Armando Duran."  "Doamne acum pot vedea şi atinge toate coroanele ale funcţionarilor. "Am văzut, de asemenea, coroane pentru "Pablo bibilică" , şi "Naum Zamudio."
Domnul a spus, "Slujitor, aici am permite să vezi Aceasta este pentru a vă arăta că coroane de robii Mei, care lucrează în via mea, le am aici.. Deci, puteţi vedea robii Mei, care sunt predică cuvântul meu. au recompense mari pentru ei ".   Am văzut mii şi mii de coroane, toate acestea cu nume scrise pe.  
Am atins un alt coroana, dar am văzut această coroană a început să piardă toate pietrele de pe ea.  "Doamne! Nu lasati acest fie mea Bijuteriile Coroanei pierdecoroana! " Domnul a spus, "slujitor Uite, aceasta este ceea ce se întâmplă cu cei care nu doresc să lucreze în via mea mai, pentru cei care preferă să întoarcă spatele lor faţă de mine, mai degrabă decât mă laud. robul Uite, aceşti slujitori că nu" Nu vreau să mă laud mai, acest lucru este ceea ce se întâmplă cu coroanele lor. Funcţionarii care nu doresc să lucreze în via mea mai, acest lucru este ceea ce se întâmplă cu coroanele lor ".  Apocalipsa 3:11 )
Atunci Domnul mi-a luat într-un alt loc foarte frumos, şi am văzut o mulţime de oameni care au fost de dormit. Ei au avut pe hainele foarte albe. I-am spus,"Doamne, cine sunt toţi aceşti oameni? " Domnul a răspuns, "robul Uite, toţi aceşti oameni de aici sunt cei care au murit pe Pamant, iar acum sunt aici, odihnindu-se in paradis, si cand dau pentru trompeta care urmează să fie sunat, cei care sunt morţi vor învia şi apoi cele care sunt pe Pământ. "   Erau atât de mulţi oameni, şi hainele lor erau atat de alba.  1 Tesaloniceni 4:16-17 )
Nimeni nu vorbea cu nimeni altcineva, au fost doar de dormit, într-un somn foarte profund. Şi Domnul mi-a spus, "Robul ei se odihnesc, dar atunci când trompeta sună, acestea se vor ridica în primul rând, şi apoi cei care raman pe Pamant va fi ridicat împreună cu ei, să fie cu mine şi apoi putem sărbători. Nunta Mielului. "
[END]

Niciun comentariu: